28 Kasım 2014 Cuma

Bingo'yla Temizlik Daha Kolay

Öyle Kokosh Girl olduğuma filan bakmayın eğer konu temizlik ise tam bir titiz Başak burcu olarak eldivenimi takar, motor takılmış gibi başlarım çalışmaya:) Hijyen şart diyerek banyo ve mutfak benim ve her kadının her an elimizin üstünde olduğu yerler. Bizleri iyi anlayan ve tüketici ihtiyaçlarını karşılayan markalardan biri olan Bingo Çamaşır Suyu ve ekibinin diğer üyeleri krem ve sprey temizleyiciler ise en büyük kurtarıcım.
Bingo Lacivert Güç Serisi’nde yer alan Bingo Ultra Çamaşır Suyu, ultra yoğun kıvamı sayesinde yüzeylere daha uzun süre tutunuyor, kullandığım yüzeylerde mikropları öldürüyor ve beyazlık sağlıyor. Oldukça güçlü olduğu için beni yormadan istediğim sonuca ulaşmamı sağlıyor. Özellikle mutfaktaki inatçı yağ lekeleri için kullanmak zorunda kaldığım yağ çözücülerde ise en büyük sorun formüllerinin genzimi yakması. Bingo buna da çözüm bulmuş ve özel geliştirilen formülü sayesinde genzimi yakmıyor, temizlik sırasında rahatsızlık vermiyor. Evde 2 yaşında kızım olduğundan temizlik malzemeleri tabii ki en ulaşılmayacak yerlerde ama bu ürünlerin güvenli kapakları sayesinde çocukları tehlikeden koruması en sevdiğim özelliklerinden biri.
Bingo Krem Temizleyici'yi beyaz lekeler kalmasın diye uzun uzun durulamanıza gerek kalmıyor. Mutfak için özel limon kokulu yağ çözücü formülü; banyo için özel amonyaklı kireç çözücü formülü ile ovmadan kolayca durulanıyor. Banyo için ayrı, mutfak için ayrı olarak üretilen Bingo Sprey Temizleyiciler daha az enerjiyle, pratik temizlik sağlıyor. Sabun artığı ve kireci çözme performansı yüksek Bingo Sprey Banyo; lavabo, klozet, musluk, duş kabini ve derz aralarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Yağsız ve mis gibi kokan mutfaklar için ise Bingo Sprey Mutfak; tezgahta, ocakta, fırında ve mutfak dolaplarında aranılan hijyen ve temizliği sağlarken, aspiratör araları gibi ulaşılması güç yerlerdeki yağları da kolayca çözüyor, dip, köşe tüm yüzeylerde etkili oluyor.
Bingo Lacivert Güç ürünleri, Ulusal ve Yerel Zincir (Migros, Carrefour, Kipa, Çağrı, Mopaş, Hatipoğlu vb. gibi) marketlerden ve daha küçük perakende satış noktalarında bulabilirsiniz.
İçerik: kokoshgirl.com
Bir boomads advertorial içeriğidir.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder