30 Ağustos 2012 Perşembe

Gözümüzün Altında yada Üstünde Değil Olması Gereken Yerde Güzeller

Dün gece kuzenimin kına gecesi vardı pazar günü de düğünü olacak ve ben makyaj ve saç konusunda sıkı bir araştırma içindeyim.Ne yaparsam saçım da makyajım da daha kalıcı olur,hangi ürünleri kullanmalıyım,saçımı nasıl yapmalıyım?
Derken fark ettimki bir sürü şey öğrenmişim.En çok işime veya işinize yarayacak bilgilerden bazılarını paylaşmak istedim.
Normalde pek fazla far kullanan biri değilim ama gece makyajında far kullanmak hoşuma gidiyor.İşte göz makyajınızın kalıcılığını arttırmanız için bir kaç ipucu:


  1. Öncelikle cildinizi temizlemelisiniz.Daha sonra varsa gül suyu sürerseniz cildinizin bütün yorgunluğunu alıyor.Daha sonra bir kulak çubuğuyla kirpik diplerindeki yağı,kalıntı makyajları ve ölü deriyi temizlemelisiniz.
  2. Ardından varsa makyaj bazınızı yoksa stick formunda göz altı kapatıcınızı göz çevrenize uygulayın.Farınızın rengini göstermesine yardımcı olurken aynı zamanda da kalıcılığını arttıracaktır.
  3. Göz kaleminizi uyguladıktan sonra aynı renkte toz far ile üstünden geçerek kalıcılığını sağlayabilrsiniz.İsterseniz tekrar kalemle üstünden geçebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder